Interim Professional

 

 

Te druk? Met een interim professional heb jij tijd voor het echte werk!

 

Ik ben Nicole Schluter en woon in Veldhoven.

Ik ben HBO afgestudeerd in de richting Management Assistant.

Deze studie heb ik gedaan naast mijn werk als secretaresse / office manager bij grote en kleinere bedrijven. De laatste 15 jaar heb ik voornamelijk gewerkt als juridisch secretaresse. Om mijn kennis op dat vlak groter te maken heb ik hiervoor diverse cursussen gevolgd.

Ik ben een kei in plannen, organiseren en structureren en geef niet op totdat iedereen tevreden is. Ik neem jouw zorgen uit handen zodat jij je kunt focussen op de groei van je onderneming. Kijk ook eens op mijn LinkedIn profiel

Mijn sterke punten (volgens anderen)

Netjes, gestructureerd, verantwoordelijk, behulpzaam, betrouwbaar, representatief, vriendelijk, houdt rekening met anderen, bescheiden, past zich goed aan, vasthoudend, accuraat, collegiaal, serieus, ijverig, organisatorisch, geduldig, nauwkeurig, betrokken, eerlijk en creatief.

 

 

 

 

 

Biancas_Blik (18 van 41)

 

 

 

Mijn aanpak

We hebben contact via telefoon, whatsapp of e-mail. Ik werk vanaf mijn eigen werkplek of als jij dat liever hebt bij jou. Opdrachten worden binnen 24 uur opgepakt, ik houd je op de hoogte van de status en aan het eind van de maand stuur ik een gespecificeerde factuur toe.

Laat het me weten en ik regel de rest!